winnen

Afgelopen: Getest: Disney SoftPal nachtlampjes van Philips (+WIN!)

Nachtlampjes voor kinderen zijn er in alle soorten en maten. Maar zo leuk als de Disney SoftPals van Philips zagen we ze nog niet eerder!

Disney SoftPal nachtlampjes van Philips

De Disney SoftPal nachtlampjes zijn er in vier uitvoeringen: Mickey, Minie, Sulley en Mike, bekend van Monsters University. Wij probeerden zelf de Mickey uit.

Wat direct opvalt is de zachtheid van het materiaal, het is kunststof maar zo zijdezacht dat je er gerust mee kunt knuffelen. Bij het lampje wordt een standaard geleverd, die je aansluit op het stopcontact. Hier zet je de SoftPal op, drukt op het knopje, en laat de SoftPal helemaal op. Het lampje kan als het helemaal opgeladen is zes uur lang branden.

Disney SoftPal nachtlampjes van Philips

Makkelijk!

Grappig en makkelijk is de manier waarop je de SoftPal aan, en later ook weer uit kunt zetten: gewoon even kantelen. Zelfs een klein kind kan dit helemaal zelf, zelfs als het de beweging nog niet helemaal bewust kan maken. Als het de SoftPal oppakt en wat schuin houdt gaat hij vanzelf aan.

Je kunt er voor kiezen de SoftPal brandend naast het bed van je kind te zetten, of even verderop in de kamer, als het gaat slapen. Zo is het bij het in slaap vallen niet donker. Je kunt het zonder problemen de zes uur die hij meegaat laten branden zonder bang te zijn dat het lampje te warm wordt, de LED lamp wordt al nauwelijks warm, en zit ook nog eens veilig helemaal binnenin de SoftPal verstopt, zodat de buitenkant altijd koel blijft.

Maar je kunt het lampje ook niet brandend naast het bed van je kind zetten, voor het geval het wakker wordt en een lampje nodig heeft om de deur te vinden voor een wandelingetje naar de badkamer, een slokje water, of als het echt niet kan slapen, even wat te lezen. Het licht dat uit de SoftPal komt is helder genoeg om de kamer iets te verlichten of zelfs een boek te lezen, maar niet zo fel dat je kind direct weer klaarwakker is.

Doordat je de SoftPal makkelijk op kunt laden hoef je, zoals bij andere lampjes wel vaak het geval is, niet bang te zijn dat de batterijen op raken als je kind hem een nachtje, al dan niet per ongeluk, aan laat staan. Overdag zet je hem gewoon op zijn dockingstation om op te laden, zodat het lampje ‘s avonds weer klaar is voor gebruik.

Disney SoftPal nachtlampjes van Philips

Winnen!

Wij waren dolenthousiast over onze Mickey SoftPal, en zijn blij jou en je kind ook de kans te geven om kennis te maken met de Disney SoftPals van Philips. We geven deze week 4 exemplaren van de Sulley variant weg, een helemaal niet eng monster dat je kind ‘s nachts graag gezelschap houdt. Wil je hem winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.