winnen

Afgelopen: Ga naar de MAMA voorvertoning

Vanaf 7 maart draait MAMA in de bioscoop. Maar wij geven jou de kans de film al eerder te zien. Doe snel mee met deze bijzondere winactie!

MAMA is een bovennatuurlijke thriller van producent Guillermo del Toro over twee jonge meisjes die verdwenen op de dag dat hun moeder werd vermoord. Als de meisjes vijf jaar later worden teruggevonden in een verlaten hut beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) en zijn vriendin Annabel (Jessica Chastain). Maar hoe hebben ze al die jaren overleefd en wie hoort Annabel iedere nacht fluisteren in hun slaapkamer?

Meer informatie over deze film vind je op www.mama-film.nl.

pvmama2

Op maandag 4 maart, om 19.00 ’s avonds vindt er in Amsterdam een exclusieve voorvertoning plaats van MAMA. Wij mogen 3 setjes van 2 kaartjes weggeven, alleen aan deelnemers van 16 jaar en ouder. Wil, en kun jij op maandag 4 maart naar Amsterdam om als allereerste deze bloedstollende film te zien? Vul dan het formulier in. Winnaars krijgen op vrijdag 1 maart een e-mail waarop geantwoord moet worden, check die dag je mail dus regelmatig!

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen persoonlijk bericht.