Boeken winnen

De droogte van Jane Harper is ons Boek van de maand (+WIN!)

De droogte Jane Harper

Ons Boek van de maand februari is De droogte, van Jane Harper. Meer weten of dit boek winnen? Lees snel verder!

De droogte

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord — nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde — laat iedereen verbijsterd achter.
Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.
‘Weet je, als ik naar Luke Hadler kijk had hij het perfect voor elkaar: fantastische vrouw, twee kinderen, een goede boerderij, respect in zijn gemeenschap. Waarom zou zo’n man op een goede dag omslaan als een blad aan een boom en zijn gezin vermoorden? Dat klopt niet. Ik kan maar niet begrijpen hoe iemand als hij zoiets kan doen.’

Falk wreef met een hand over zijn mond en kin. Die voelde stoppelig aan. Hij moest zich scheren. Luke loog. Jij loog.

‘Raco,’ zei hij. ‘Je moet nog iets weten over Luke.’

Winnen

Wij geven deze maand 5 exemplaren van De droogte weg. Wil jij dit boek van Jane Harper winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in, en doe mee aan de winactie!

[cforms name=”boek vd maand februari 17″]