winnen

Afgelopen: Win een Chloe’s Toverkast jurkje

Chloe’s Toverkast wordt uitgezonden bij RTL Telekids. Maar we hebben nieuws! Vanaf 8 december is de speelgoedlijn te koop bij Intertoys. Bijvoorbeeld dit Chloe’s Toverkast jurkje.

Chloe’s Toverkast

Chloe’s Toverkast gaat over het lieve, fantasierijke vierjarige meisje Chloe, dat elke dag de meest fantastische avonturen meemaakt met haar vriendjes. Centraal in de serie staan de verkleedpartijtjes, en dat zie je terug in de speelgoedlijn.

Creatief

De collectie speelgoed die vanaf 8 december bij Intertoys te koop is kenmerkt zich door creativiteit, fantasie en educatie. Zo zijn er geweldige verkleedsets, een prinsessenjurk of superhelden pak, maar ook kleurboeken en tekensets. Educatief zijn de spelletjes, kwartet en lotto en de puzzels. Tenslotte zijn er ook nog rugzakken en knuffels.

Chloe’s Toverkast

Winnen: Chloe’s Toverkast jurkje

Wij mogen het allerleukste item uit de nieuwe speelgoedlijn weggeven: dit snoeperige Chloe’s Toverkast jurkje. Wil jij het winnen? Vul dan het onderstaande formulier in. En psst… al ligt de collectie pas vanaf 8 december in de winkels, al vanaf half november is het verkrijgbaar via telekidstoys.nl, chloestovershop.com en intertoys.nl.

Deze actie is afgelopen.