winnen

Afgelopen: Een moderne versie van ANNIE: win prijzen!

Al vonden we de vorige versie ook prima, het werd tijd dat het prachtige verhaal van ANNIE eens in een nieuw jasje werd gestoken. Vanaf deze week kun je hem gaan zien!

ANNIE

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, met de stemmen van o.a. Aliyah Kolf, Alain Clark, Katja Römer-Schuurman, Do en René van Kooten. Meer informatie vind je op www.anniedefilm.nl en www.facebook.com/AnnieFilmNL.

annie-sandy-knuffel-pluche

Winnen!

Natuurlijk geven wij deze week prijzen weg. We beginnen met bioscoopkaarten, zodat je deze heerlijke familiefilm deze kerstvakantie zelf kunt gaan zien. Daarnaast hebben we de hand weten te leggen op een unieke Sandy knuffel. Die wil de echte fan, jong of oud, absoluut hebben! Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.