Film winnen

Afgelopen: Win Plop en de Kabouterbaby prijzen

Vanaf 16 december draait de nieuwste film van Kabouter Plop, Plop en de Kabouterbaby in de bioscoop. 

Er komt een kaboutercircus naar het kabouterbos van Plop. Wanneer de circusstoet door het bos rijdt, valt er een mandje van een van de trailers. Niet veel later ontdekt Kabouter Lui het mandje, waar een kleine kabouterbaby in ligt. Lui is meteen dol op de kleine baby clown en neemt hem mee naar zijn kaboutervrienden. Maar zij zijn druk bezig en hebben weinig aandacht voor Lui. Hij besluit daarom in het geheim voor de baby te zorgen. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot en Lui blijkt niet bepaald de ideale vader.

Ondertussen is Plop bezig met het voorbereiden van een koekenbakwedstrijd. Hij wil namelijk kans maken op de titel ‘Fijnproefkabouter’, door de aller-lekkerste Plopkoek te bakken. De proefkabouter (Ron Brandsteder) komt naar het kabouterbos om alle koeken te proeven en de beste koekenbakker te belonen met deze titel.

Meer informatie over Plop en de Kabouterbaby vind je op www.plopfilm.nl

Wij mogen deze week 5 leuke pakketjes weggeven met daarin een stickerboek en puzzel van de film. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij Antwoord de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.