winnen

Afgelopen: Win de nieuwe cd van K3

Het kan niemand zijn ontgaan, K3 heeft een nieuwe zangeres. De Nederlandse Josje neemt de plaats van Kathleen in, en het resultaat daarvan is te horen op de nieuwe cd MaMaSé.
MaMaSé! is een dubbelCD. Naast de disk met 12 nieuwe nummers is er een disk met de 12 grootste K3 hits maar dan opnieuw ingezongen, uiteraard met Josje.
De eerste disk met nieuwe liedjes bevat natuurlijk de nummer 1 hit MaMaSé!. Ook ‘De Politie’, ‘Lollypopland’ en ‘Handjes Draaien’, bekend van de K3 show zijn op de CD te horen net als ‘Leukste van het Land’ dat al te horen was in definale van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’. De andere nummers op de CD zijn ‘De Revolutie’, ‘Hiep Hiep Hoera’, ‘Radio’, ‘Blankenberghe’, ‘Hey Hey’, ‘Ster’ en de ballade ‘Wanneer zie ik jou terug’.
De bonus CD bevat de K3 hits ‘Alle Kleuren’, ‘Teleromeo’, ‘Heyah Mama’, ‘Kuma He’, ‘Ya Ya Yippie’, ‘Oya LeLe’, ‘Toveren’, ‘Je hebt een Vriend’, ‘Oma’s aan de Top’, ‘Verliefd’, ‘De 3 Biggetjes’ en ‘Kusjesdag’.

Wij mogen 3 exemplaren van deze cd weggeven. Kans maken? Vul onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij antwoord de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. Meedoen kan t/m 13 december.

Deze actie is afgelopen.