Film winnen

Afgelopen: Win Arthur en de Wraak van Malthazard prijzen

Vanaf 9 december draait Arthur en de Wraak van Malthazard in de bioscoop. De film is het vervolg op Arthur en de Minimoys, beide films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. Voor de Nederlandse versie zijn de stemmen ingesproken door o.a. Marco Borsato, Kim-Lian van der Meij, Dio, Willie Wartaal, Chris Silos, Hugo Metsers en Renée Soutendijk. 

Arthur heeft lang gewacht op het moment dat hij weer terug kan keren naar de wereld van de Minimoys en zijn liefje Selenia. Nu lijkt het dan eindelijk te gebeuren. In het kleine dorp, achter in de tuin van Arthurs oma, hebben de Minimoys al een feestmaal voor Arthur klaargemaakt en heeft Selenia haar mooiste jurk uit de kast gehaald. Dan besluit Arthurs vader de vakantie bij oma uit te stellen. Dit zou betekenen dat Arthur niet kan terugkeren naar de wereld van zijn kleine vriendjes. Dan ontvangt hij een noodbericht van een onbekende afzender. Het is vast Selenia, die in gevaar is! Arthur twijfelt geen seconde en begint meteen aan een gevaarlijke reis naar de wereld van de Minimoys.

Meer informatie over Arthur en de Wraak van Malthazard vind je op www.arthur2.nl 

Wij mogen deze week een aantal leuke prijzen van deze film weggeven. We hebben fluoriscerende armbanden, schrijfsetjes, vergrootglazen en sleutelhangers met projectielamp. Kans maken? Vul onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij Antwoord de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. 

Deze actie is afgelopen.