Film winnen

Afgelopen: Win Anubis en de wraak van Arghus prijzen

Vanaf 16 december draait Anubis en de wraak van Arghus in de bioscoop, en wij mogen deze week een aantal leuke prijzen weggeven om dit te vieren.

 
Omdat Appie jarig is, gaan de Anubisbewoners naar een echt griezelhuis. Tijdens Appies horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken: de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit ineens een achtbaan. Maar als een van hen daarna zoek is, lijkt het even niet meer voor de lol. Maken ze elkaar bang? Of spookt het echt in huis? Nienke denkt dat het te maken heeft met het dagboek dat ze in het huis heeft gevonden. Het is van het eenzame jongetje Arghus dat honderd jaar geleden in het huis woonde. Hij wilde bij een groepje vrienden horen, maar werd door hen verstoten, waarna hij wraak zwoer op hun vriendschap. 
In en om het huis begint het steeds meer te spoken en geen plek is veilig. De Club van de oude Wilg gaat op onderzoek uit en komt erachter dat ze het slachtoffer zijn van een duister ritueel. Maar dan raakt Nienke ook de rest van de Club kwijt. Lukt het haar om in haar eentje de anderen te redden? Of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Kijk voor meer informatie op www.anubisfilm.nl 

Wil jij kans maken op een leuk pakketje met daarin een clubboek, filmboek en schrijfset? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en vermeld bij Antwoord de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.