Verzorging

Sophie de Giraf verzorgt de babyhuid

Wat mooi, wat lief, wat stijlvol! De verzorgingproducten van Sophie de Giraf zijn een schot in de roos.

Sophie de Giraf, razendpopulair in Frankrijk en ook in Nederland steeds bekender, is al één van onze favorieten. Het blije, lieve beestje siert menig babykamer. En met haar eigen verzorgingslijn, die nu te koop is, breng je nog veel meer Sophie de kamer in!

Natuurlijk zijn alle producten (gezichtscrème, beschermende crème, hair & body wash, babyolie, badschuim en bodylotion) super veilig en zacht voor de tere babyhuid. Vrij van schadelijke stoffen, en voor 99,9 procent gemaakt van natuurlijke en organische ingrediënten, zoals witte thee, lavendel, tijm, jojoba en abrikozenpitolie. Ze beschermen en ontspannen de huid van je kleintje, en zijn ultra mild.

Wij snuffelden aan de producten, die opvallend neutraal en zacht van geur zijn. Mooi zo, want niks ruikt zo lekker als je kindje zelf. De producten zijn prettig en zuinig in gebruik, en niet onbelangrijk, ze zien er geweldig uit. Mooie, rustige en stijlvolle verpakkkingen waarop Sophie natuurlijk niet ontbreekt, met een luxe uitstraling. Prachtig op de babykamer!

De prijzen liggen tussen de 11,99 en 15,99 euro per product. Iets duurder dan de drogisterijmerken dus, maar ze zijn het waard. Perfect om cadeau te vragen of geven. Eerst proberen? Koop dan de starter kit (€14,99), met een aantal mini-verpakkingen. Ook ideaal voor je babietjes eerste vakantie. Meer informatie vind je op www.sophiedegiraf.nl.