Verzorging

Mádara Organic Baby & Kids Cocoa & Plum Creamy Oil

Eén van onze favoriete verzorgingsproducten komt uit Letland. Mádara wordt in Nederland steeds bekender, en we laten je maar wat graag kennismaken met hun heerlijke Cocoa & Plum Creamy Oil.

Mádara Organic Baby & Kids Cocoa & Plum Creamy Oil

Mádara Organic Baby & Kids Cocoa & Plum Creamy Oil is één van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment, en meteen een favoriet. Zeker als je kind een droog huidje heeft is dit product onmisbaar.

Deze olie zit in een tube, wat raar lijkt (dan loopt het er toch uit?), maar heel handig is. De olie is namelijk behoorlijk vast van vorm, als een zachte crème, en verandert pas in vloeibare olie als je hem op de huid aanbrengt en zachtjes inmasseert.

Pruimenpitolie, cacaoboter, zonnebloemolie en duindoorn- en rozenbottelextract zorgen voor een zeer intensieve verzorging, die het huidje van je kind direct zacht en soepel maakt. Gebruik niet teveel, dan kan het wat vettig aan blijven voelen, en neem goed de tijd om het in te masseren.

Puur

De producten van Mádara zijn zo puur als het maar zijn kan, en zijn voor minimaal 99% van natuurlijk oorsprong. De producten zijn dierproefvrij, en in het geval van de Cocoa & Plum Creamy Oil is er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van gluten, parabenen en synthetische parfum. Dat is niet alleen een prettig idee, het voelt en ruikt ook nog eens fijn op de huid.

Waar veel verzorgingsproducten voor jonge kinderen een vrij indringend, ’typisch baby’ luchtje hebben, ruiken de producten van Mádara gewoon naar waar ze van gemaakt zijn. Een zachte, natuurlijke geur, die je baby of kindje vooral naar zichzelf laat ruiken. Fijn! Zo fijn zelfs dat we zelf inmiddels ook verslaafd zijn aan deze ‘olie in een tube’, die ook voor de volwassen huid ideaal is om droge plekjes mee te behandelen.

Een tube van 85 ml kost €12 en is lekker zuinig in gebruik. Te koop via o.a. www.madaracosmetics.nl en vitaminstore.nl.