Gadget Tuin

Heel de familie chillt op de SeatZac

SeatZac

Ze zijn er in leuke kleurtjes, kunnen makkelijk mee op vakantie, en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Maar… zit zo’n SeatZac ook een beetje lekker?

Met lucht!

Misschien heb je soortgelijke ‘zitzakken’ wel eens van andere merken voorbij zien komen. Of ben je op YouTube tegen filmpjes aangelopen van mensen die ze probeerden te vullen met lucht, waar we later op terug komen.

Hoe dan ook, de zitzak van nu is gevuld met lucht. Da’s handig, want op momenten dat je hem niet gebruikt laat je de lucht eruit lopen, en berg je hem compact op. Ook valt zo’n ‘luchtzak’ een stuk makkelijker mee te nemen op vakantie, naar het zwembad of waar dan ook.

SeatZac

Het vullen van de SeatZac

Op de instructie ziet het er vrij eenvoudig uit. Even flink wapperen, en je SeatZac zit vol lucht, klaar om te chillen. Wij waren er iets langer mee bezig, moeten we eerlijk toegeven, maar eerder genoemde YouTube-filmpjes bewijzen dat we niet de enige klunzen zijn op dit gebied.

Omdat wij de SeatZac vooral in de tuin gebruiken, vonden we al snel een handig hulpmiddel. De ventilator stond binnen aan, even de zak ervoor houden, en klaar, chillen maar. Wie niet handig is, moet slim zijn.

SeatZac

In de tuin

Zoals gezegd, wij gebruiken de SeatZac lekker in de achtertuin. Een luchtgevulde zitzak zit heerlijk, niet alleen voor volwassenen. Kinderen hangen er ook lekker in. Let wel op dat je de SeatZac zeker als er kinderen op zitten/liggen op een zachte ondergrond zet. De instructie geeft aan dat je er niet op mag springen, maar ervan af rollen is natuurlijk ook erg leuk. Zet hem dus op het gras, of (nog zachter) kunstgras. Dat hoef je ook nog eens nooit te maaien, een win-win situatie noemen wij dat.

SeatZac

Waar je in de herfst de rest van je tuinmeubilair buiten moet laten staan, of in de schuur moet proppen, laat je de SeatZac gewoon leeglopen (ook erg aan te raden tijdens een zomers stormpje uiteraard, het ding weegt tenslotte niks door het gebruik van parachutezijde en vliegt zo weg).

De SeatZac is er in Sunny Orange, Dreamy Purple, Sky Blue (exemplaar op de foto’s), Candy Pink en Classic Black. De verkoopprijs bedraagt €29,95. Wij komen chillend onze zomer door!