Interieur Tuin

Design voor je tuin

flinders

Het is lente! De zon laat zich weer zien, de temperaturen stijgen: de hoogste tijd om de tuin weer op orde te maken.

Zomerklaar

Zodra de zon gaat schijnen, en de temperatuur boven de 15 graden uitkomt, is het tijd om je tuin (of balkon) weer in gereedheid te brengen voor een lente en zomer vol heerlijke momenten. Genieten van de zon, bbq’s met vrienden of heerlijk zwoele avonden: het staat allemaal weer voor de deur.

De tuincentra en bouwmarkten draaien overuren. Er worden nieuwe plantjes gekocht, de hogedrukreinigers kunnen weer van stal en schuttingen die de winterstormen slecht doorstaan hebben worden vervangen.

Lekker zitten

Als je tuin dan eindelijk op orde is, wil je nog maar 1 ding: er lekker in zitten. En wat we zo leuk vinden: dat kan tegenwoordig op zo veel meer dan de standaard tuinset!

Je huis richt je in met mooie, liefst een beetje unieke meubels, die helemaal passen bij jouw smaak. Maar op het gebied van tuinmeubelen had je tot voor kort een stuk minder keuze. De standaard tuinset met vier stoelen en een tafel, of de loungeset, met banken. Dat was het wel zo’n beetje. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in.

flinders

Wij gingen op zoek naar design tuinmeubelen, en kwamen uit bij Flinders. Hier vind je volop design meubelen, zowel voor binnen als buiten.

Inspiratie

Weg met de standaard tuinset, het is tijd om na te gaan denken over wat jij nu écht mooi vindt voor in je tuin. Zo zouden wij het ontzettend tof vinden om onze tuin in te richten als beachclub, met deze bijpassende Beach Chair tuinstoelen van Weltevree. Goede parasol erbij, tafeltje voor je cocktails… misschien voor wat extra effect wat zand op de grond?

flinders

Een groot deel van het tuinassortiment bij Flinders is van het merk Fermob. Opvallend is hun vrolijke kleurgebruik, en het design dat beelden oproept van een fijne Franse bistro. De meubels zijn grotendeels gemaakt van weerbestendig aluminium, en kunnen dus zonder problemen het hele jaar buiten blijven staan. Fijn, zo blijft je tuin er ook in de winter kleurrijk en zomers uitzien.

Design in je tuin… het kost je iets meer dan de gemiddelde tuinset van de bouwmarkt, maar oh, wat worden wij er blij van!

Dit item kwam tot stand in samenwerking met Flinders.