Travel

Korting op dogtags van weethoeikheet.nl

In de week van 19 april gaven wij een aantal dogtags van weethoeikheet.nl weg. De winactie is inmiddels afgelopen, maar de rest van de maand april krijg je nog wel 10% korting op alle dogtags!

We zetten de verschillende soorten dogtags even voor je op een rijtje. Om te beginnen is daar het traditionele id-plaatje of naamplaatje, verkrijgbaar in 22 kleuren. Onmisbaar, zo vinden wij, want zo weet je altijd zeker dat je kind zijn naam, adres en andere contactgegevens bij zich heeft. Een leuke variant op dit model is het fotoplaatje. Aan de ene kant ziet dit plaatje er hetzelfde uit als een id-plaatje, maar op de andere kant staat een afbeelding. Dit kan een foto van je kind zijn, maar ook een andere afbeelding die je zelf uitkiest en upload.

Daarnaast zijn er de zogenaamde Army Dogtags, waarbij je de keuze hebt uit U.S. Army en Dutch Army. De U.S. Army tags zijn eigenlijk 2 plaatjes, met 1 ketting met een lengte naar wens en 1 met een ketting van 13 cm. Staat stoer zo bij elkaar, maar zijn ook handig los van elkaar te gebruiken. Dutch Army Dogtags zijn de originele naamplaatjes van het Nederlandse leger. Superstoer!!

Alle bezoekers van Kidslog ontvangen t/m 30 april 10% korting op het gehele assortiment dogtags van weethoeikheet.nl, en bij alle soorten (Dutch Army Dogtag uitgezonderd) een gratis silencer twv 1,65 euro. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar weethoeikheet.nl, registreer je en bestel de dogtag(s) naar keuze. Vul vervolgens de kortingscode KDL (hoofdletters!) in, en de korting wordt berekend.