Travel

Labelfriends

Het voorjaar, en daarmee waarschijnlijk ook wel weer wat dagjes weg en vakantie(s), staat voor de deur. Dé tijd om eens goed te kijken of jouw kind, als het zoekraakt, snel weer op zijn plek terecht kan komen. Er zijn al allerhande naamarbandjes en kettingen te koop, maar wij kunnen je na een kleine test de sos-bandjes van labelfriends van harte aanraden.

Je kunt ze het beste vergelijken met de ouderwetse ziekenhuis-armbandjes: eenmaal vast om je pols, is er een schaar voor nodig om ze weer te verwijderen. Geen kans op verlies dus, en da’s wel zo prettig. Daarnaast kun je de bandjes zelf beschrijven, en zit je bij aankoop van een set (10 stuks) dus niet aan 1 standaard tekst vast. Handig, want op de camping in Frankrijk wil je misschien hele andere informatie op het bandje zetten dan tijdens een dagje in de speeltuin in eigen land!

De sos-bandjes zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt ze meerdere dagen omhouden (handig tijdens de vakantie) en de tekst houdt (mits volgens de omschrijving aangebracht) prima. Wij zijn enthousiast, en kunnen je de investering (9,95 euro voor 10 bandjes) meer dan aanraden!