Travel

Je eigen foto op een koffer

Ben jij ook altijd bang dat je je koffer niet zal herkennen tijdens het reizen? Er is een heel leuke manier om dat voor altijd op te lossen.

Zo herken je je koffer altijd

Tijdens het reizen, vooral wanneer je dat via het vliegtuig doet, heb je het vast al eens gezien: heel veel van onze koffers lijken op elkaar. Soms zijn ze zelfs identiek. Het kan dan ook geen kwaad om jouw koffer zodanig te personaliseren dat je hem altijd zal herkennen.

Daar zijn allerlei methodes voor. Je ziet bijvoorbeeld mensen die een strikje om hun handvat knopen, in een opvallende kleur. Er zijn gekleurde kofferriemen, opvallende stickers, koffers in opvallende kleuren. Geen van deze oplossingen is echter waterdicht. Je bent echt niet de enige die een rood strikje om de koffer knoopt, of voor een riem in regenboogkleuren gaat. En ook die koffers in opvallende knalkleuren worden gewoon volop verkocht.

Wat wel echt uniek is, is een koffer met je eigen foto erop. Je hebt die foto zelf gemaakt, niemand anders heeft hem in zijn bezit, dus de kans dat je een identiek exemplaar voorbij ziet komen is precies 0. Welke foto je kiest dat bepaal je helemaal zelf. Een foto van een stad waar je geweest bent, of misschien wel de stad waar je vandaan komt. Een foto van je huisdier, van jezelf desnoods, of gewoon een mooi stilleven. Ik besloot een foto van een tulpenveld die ik afgelopen voorjaar gemaakt heb te gebruiken. Typisch Nederlands, dus lekker herkenbaar in het buitenland, en lekker vrolijk bovendien. Heb je achteraf spijt van je keuze voor een foto, of wil je gewoon eens afwisselen, dan kan dat ook; de foto wordt van binnenuit achter een transparante buitenkant geplaatst, en kan gewoon vervangen worden.

Wat doe jij met je foto’s?

Sinds we onze foto’s digitaal, en steeds vaker met onze telefoons maken, zijn de mogelijkheden om er iets mee te doen steeds groter geworden. En toch doet lang niet iedereen dat. Bij de meeste mensen staan de foto’s toch een beetje digitaal te staan, en wordt er maar weinig naar gekeken.

Zonde! Zeker omdat er, naast fotoalbums, zoveel manieren zijn om ervan te genieten. Door een mooie foto aan de wand te hangen, bijvoorbeeld. Het top doek, ofwel de eigen foto op canvas is heel erg betaalbaar en in allerlei formaten, van klein tot heel groot, te koop. Leuk om een mooie plek in je huis te zoeken, en het doek dat je daar ophangt regelmatig te wisselen.

Andere idee├źn? Genoeg! Maak bij Fotocadeau een persoonlijk naambordje voordeur, ook daar kan een leuke foto op. Eentje van je gezin, bijvoorbeeld, of een mooie natuurfoto of eentje van je woonplaats, om maar eens wat te noemen. Je kunt veel meer leuke dingen doen met je foto’s dan ze alleen maar op je telefoon laten staan!