Travel

1000 kilometer pakket

Hij staat weer voor de deur, de zomervakantie. Voor vele gezinnen betekent dat ook weer een ritje richting het zonnige zuiden of een vliegreis naar verre oorden, en dus rijst ook de eeuwige vraag: hoe houden we de kinderen bezig? Met een DS of dvd-spelertje hebben zij het nodige ‘electronische vermaak’, maar het kan ook anders. Leuker, als je het ons vraagt.

 
Hoe? Met het 1000 kilometer pakket. Hierin vind je alles om je kinderen gedurende vele kilometers zoet te houden, én een boekje voor de ouders, waarin zij de nodige tips&trics voor de reis en leuke spelideeën vinden. Voor de kinderen zijn er 10 cadeautjes, voor iedere 100 km 1, die vooraf verpakt zijn in een handige plunjezak, die je eenmaal op je bestemming ook weer als strandtas kunt gebruiken.
 
De kids kunnen hun cadeautjes bewaren, en er mee spelen, in het tevens meegeleverde koffertje. Wel zo handig, dan raken zij in de auto of het vliegtuig de spulletjes niet kwijt en kunnen zij op de bestemming hun speelgoedjes ook gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld eens uit eten gaat. De cadeautjes zijn leuk en origineel, denk aan een routekaart waarop het kind de reis en alle belevenissen onderweg kan intekenen, een kleine voice-recorder, vingerpopjes en een toverlei. De complete inhoud en meer informatie vind je op www.gezinnig.nl, waar je het 1000 kilometer pakket ook meteen aan kunt schaffen. De verkoopprijs is 34,95 euro, er zijn speciale versies voor zowel de auto als het vliegtuig.