Sinterklaas Televisie

Sinterklaas is ook op Netflix!

Oh, de Sinterklaas tijd. Heerlijk! Vol verwachting klopt ons hart, kinderen beleven de leukste en spannendste tijd van het jaar. Natuurlijk speelt Netflix daar ook op in!

De Club van Sinterklaas

Het aanbod is aardig groot, maar wij pakken er twee specifieke titels uit. Te beginnen met De Club van Sinterklaas! Op Netflix vind je vier complete seizoenen, van ieder minimaal 25 afleveringen. Of je er blij van wordt om die de komende twee weken allemaal te gaan bekijken durven we te betwijfelen, maar het is fijn om keuze te hebben, toch?

Bennie Stout

Onze favoriete Sinterklaas film, Bennie Stout, is ook opgenomen in het aanbod van Netflix. Door deze film krijgen wij nu ├ęcht zin in 5 december. De film speelt zich af in 1930, toen Sinterklaas en zijn Pieten gewoon nog gezelligheid brachten. Ook voor Benjamin, Bennie voor intimi, die dit jaar aan Sinterklaas heeft gevraagd zijn vader terug te halen uit Spanje.

Heerlijk nostalgisch, en daardoor niet alleen leuk voor kinderen, maar meer dan dat ook zeker voor ouders. Pak de speculaas en warme chocolademelk er maar bij, met deze film kan het Sinterklaas feest niet meer stuk.

Netflix Bennie Stout

Nog meer!

Kun je er geen genoeg van krijgen? Ook Sinterklaas en het Raadsel van 5 december, Sinterklaasjournaal: De Meezingmovie en Sinterklaas en het Uur van de Waarheid staan voor je klaar.