Televisie

Kinderen weer naar school: tijd voor jezelf!

Ook zo genoten van de kerstvakantie? Lekker hè, even iedereen thuis te hebben, niks te hoeven. Quality time, noemen we dat. Maar stiekem is het ook wel lekker dat het weer januari is…

Hup, de deur uit!

Na twee weken met het hele gezin thuis, staan we te popelen om alles weer ‘normaal’ te hebben. De kerstversiering weg, de boel weer eens écht goed aan kant krijgen (en langer dan 2 uur houden), en niet heel de dag gejengel aan je hoofd.

Klinkt niet aardig, nee, maar is in vele gezinnen wel de realiteit. Lekker weer alles en iedereen in het normale ritme, heerlijk. Zo heb je misschien zelfs weer eens wat tijd voor jezelf!

Op de bank, Netflix aan

Heerlijk, om in de eerste weken dat alles weer normaal is, en je af en toe wat rust aan je hoofd hebt, aan een nieuwe serie op Netflix te beginnen. Of nou ja, nieuw: Orange is the New Black is niet nieuw meer, maar er zijn nog genoeg dames die hem niet gezien hebben. Of die niet kunnen wachten op een nieuw seizoen, en de oude afleveringen nog maar eens aanzetten.

Perfect qua tijdsduur, iedere aflevering duurt ongeveer een uurtje, om een verloren momentje fijn en relaxed door te komen. Netflix houdt, mocht je de aflevering toch niet af kunnen kijken, precies bij waar je gebleven bent, zodat je de volgende keer makkelijk weer verder kunt kijken.