Speelgoed

Trivial Pursuit Familie Editie

Trivial Pursuit is een ideaal spel om met de hele familie te spelen… maar vaak zijn de vragen voor kinderen toch wel wat te lastig!

Dat los je op met Trivial Pursuit Familie Editie, waarbij kinderen en volwassenen eigen vragen hebben. Wij speelden het natuurlijk.

Trivial Pursuit Familie Editie

Trivial Pursuit Familie Editie is ontzettend leuk om te spelen met kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, en doet ook nog prima dienst als de kinderen ouder worden: dan gaan ze gewoon op de volwassenen kaartjes over.

Het principe van het spel hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen: zorg dat je veel vragen goed beantwoordt, verzamel de partjes in alle kleuren en word de winnaar.

Het spelbord is voor deze editie in een fris jasje gestoken, waardoor het er als je het ons vraagt ook nog eens een stuk duidelijker uitziet. Handig voor kinderen, die weten nog makkelijker wat de bedoeling is, waar ze staan en wat ze moeten doen.

Trivial Pursuit Familie Editie

Speciaal voor kinderen

Anders dan bij het originele spel zijn de vragenkaartjes. Althans, er zitten twee verschillende stapels van 200 kaarten in de verpakking. De gele kaarten bevatten vragen voor kinderen, terwijl op de blauwe ‘volwassen’ vragen staan. Hierdoor wordt het spel een stuk leuker om te spelen in familieverband.

Net als bij volwassenen, zitten er ook voor kinderen zowel makkelijkere als moeilijkere vragen in het spel. Het is tenslotte niet de bedoeling dat kinderen, met hun makkelijkere vragen, standaard het spel winnen. Nee, iedereen zal de hersens flink moeten laten kraken!

Trivial Pursuit Familie Editie is een bijzondere uitvoering van een klassieker, die het in gezinnen met kinderen perfect zal doen. Leuk, om het hele gezin cadeau te doen tijdens de feestdagen!