Speelgoed

Speelgoed voor de hele familie: top 5

Het is extra leuk als er in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom speelgoed of spellen te vinden zijn voor de hele familie. Dit is onze top 5 Spellen en speelgoed voor de hele familie!

5: Furby Boom

Furby Boom, de opvolger van de nieuwe Furby die vorig jaar geintroduceerd werd, is wat vrolijker dan zijn voorganger en ook wat makkelijker stil te krijgen. Dat maakt deze nieuwe uitvoering een echte kindervriend, maar ook ook populairder bij papa en mama. Speelgoed voor de hele familie!

Kinderen of volwassenen die liever digitaal spelen komen bij Furby Boom ook aan hun trekken: de bijpassende app zit prima in elkaar.

4: Het Spreekwoordenspel deel 2

Op plek vier reserveerden we een plekje voor Het Spreekwoordenspel deel 2. Omdat het zo lekker makkelijk is om te spelen, met weinig ingewikkelde spelregels. Maar ook omdat jong en oud er nog wat van kan opsteken! Herken jij de spreekwoorden die op de tekeningen worden uitgebeeld? En kun je ook uitleggen wat deze betekenen? Zowel voor kinderen als volwassenen nog niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt.

3: Pim Pam Pet Het laatste woord

Pim Pam Pet Het laatste woord vind je terug op plaats 3 in onze top 5 Speelgoed voor het hele gezin. Dit spel is een eigentijdse, spannende variant op het vertrouwde Pim Pam Pet. Wie weet het laatste woord te verzinnen, met een letter die nog niet eerder is gebruikt?

Leuk, leerzaam, hilarisch en zenuwslopend: een heerlijk spel voor het hele gezin.

2: Kakelspektakel

Spellen waarbij je iets moet uitbeelden zijn altijd al hilarisch, gaat dat uitbeelden met behulp van een flexibele kip dan rollen de tranen over de wangen van jong en oud. Het super grappige spel Kakelspektakel vind je terug op plek 2 van onze top 5 Speelgoed voor het hele gezin. Voor urenlange familiepret!

Winnaar: My Monopoly

Er kan maar product worden uitgeroepen tot leukste spel / speelgoed voor het hele gezin, en dat is dit jaar My Monopoly. Het bekende Monopoly spel kun je gemakkelijk helemaal in het teken van jouw familie laten staan. Upload foto’s en print ze uit, en opeens zie je jezelf, je kinderen, de hond of zelfs oma terug op de kaartjes. Maakt het spel ook voor jongere spelers extra aantrekkelijk. Wat een leuk idee van Monopoly!