Speelgoed

Speelgoed voor peuters en kleuters: top 5

Wat is het leukste speelgoed van het jaar voor peuters en kleuters? Wij probeerden van alles uit, en kwamen tot deze top 5 Speelgoed voor peuters en kleuters!

5: Lalaloopsy Luier Verrassing

Op plek vijf vinden we Lalaloopsy Luier Verrassing terug. Gewaagd, een baby pop lanceren die ‘echt kan poepen’. Gelukkig wordt het geen stinkende bende, en poept deze pop bedeltjes uit die verzameld kunnen worden.

Leuk concept, dat veel kleine poppenmoeders aan zal spreken. Minpuntje is dat de bedeltjes eigenlijk in de luier verborgen zitten, waarvan nieuwe dienen te worden aangeschaft als je de pop bedeltjes wil laten blijven uitpoepen.

4: Little Tikes Touch ’N Go Racers

De vierde plek is voor Little Tikes Touch ’N Go Racers. Robuuste autootjes voor kleine handjes, die niet alleen lekker snel kunnen rijden maar ook nog allerlei stoere geluiden maken. Van kwaliteitsmerk Little Tikes, en qua uitvoering dan ook dik in orde.

3: VTech Little Love Praat met mij Baby

De VTech Little Love Praat met mij Baby verovert in onze Speelgoed voor peuters en kleuters top 5 een derde plek. Zelden zagen we zo’n interactieve babypop. Je kind kan haar niet alleen verzorgen, de pop leert hem of haar ook nog eens van alles. Dat de baby wel erg wijs is voor haar leeftijd laten we maar even buiten beschouwing, welke peuter wil er nou niet een boekje lezen met de favoriete pop?

2: Crayola Color Wonder

Op plaats twee vinden we Crayola Color Wonder terug. Deze stiften geven alleen kleur af op het speciale papier, bijvoorbeeld met Bumba, Disney Prinsessen of Maya de Bij, zodat kleding, huid en meubilair gespaard blijven. Een geweldige uitvinding, waar menig gezin met kleine kinderen niet meer zonder wil.

Winnaar: Super Sand

Super Sand won bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing, en wint nu ook op Kidslog. De onbetwiste nummer 1 in onze top 5 Speelgoed voor peuters en kleuters. Dit magische zand blijft aan elkaar ‘plakken’, is heerlijk zacht en perfect geschikt om de mooiste creaties mee te bouwen. Het geeft geen troep, en kan dus prima binnenshuis gebruikt worden. Wij zijn dol op Super Sand!