Speelgoed

Speelgoed voor jongens: top 5

Wat vinden wij het leukste speelgoed van het jaar voor jongens van 4 tot 12 jaar? We probeerden alles uit, en kwamen tot deze top 5 Speelgoed voor jongens!

5: Zip Stix

Op plek vijf vinden we Zip Stix. Een heel eenvoudig en enorm betaalbaar cadeautje voor jongens, waarmee ze in hun eentje kunnen spelen, maar ook samen. Voer nieuwe stunts uit, verzin competities: alle ruimte om zelf mee aan de slag te gaan. Door de lage prijs een prima klein cadeautje, of de start van een leuke verzameling. Mag niet ontbreken in de top 5 speelgoed voor jongens!

4: Flying Dragon RC van Goliath

De Flying Dragon RC van Goliath bezet plaats 4. Deze gevaarlijk ogende draak kan echt vliegen! Het valt niet mee om hem in toom te houden, maar dat is nu net de uitdaging. Mooi uitgevoerd, en op afstand bestuurbaar speelgoed blijft populair bij jongens, zeker als het kan vliegen.

3: Rubik’s Void

Op de derde plaats vinden we Rubik’s Void. De bekende Rubik’s Cube in een nieuw jasje: met een gat in het midden! Dat maakt het oplossen van de kubus extra lastig. Ideaal speelgoed voor jongens met veel geduld en een beetje ruimtelijk inzicht. Ook leuk voor ouders trouwens!

2: Crayola Marker Airbrush

De tweede plek hebben we gereserveerd voor Crayola Marker Airbrush. Wie zegt dat jongens niet graag creatief bezig zijn? Met deze stoere set toveren ze stiften om in graffiti spuiten, en maken ze de mooiste airbrush kunstwerken. Erg leuk concept, makkelijk in gebruik.

Winnaar: K’NEX Star Shooter

Net buiten de prijzen bij de speelgoed van het jaar verkiezing, maar voor ons de nummer 1: K’NEX Star Shooter. K’NEX is een klassieker, maar dan wel eentje die met zijn tijd meegaat. Deze set bevat alles om zelf een achtbaan te maken, die je daarna ook echt kunt laten rijden. Een heerlijke combinatie van nadenken, bouwen en er daarna nog eindeloos mee kunnen spelen. Wat ons betreft dit jaar het allerleukste speelgoed voor jongens!