Speelgoed

Speelgoed getest: Peppa’s Slaaplied

Mag Peppa vanavond mee naar bed? Natuurlijk! Peppa’s Slaaplied is er speciaal om lekker mee in slaap te vallen tenslotte.

Peppa’s Slaaplied

Het lijkt een gewone knuffel van Peppa. Lekker zacht, met grappige handjes en oortjes waar vast en zeker op gesabbeld gaat worden.

Maar als je goed kijkt, zie je dat deze knuffel heel bijzonder is! Zie je dat hart op haar buik? Daar komen de mooiste lichtjes en muziekjes uit. Druk erop, en er speelt een rustgevend melodietje. Een slaapliedje, heel lief.

En leg Peppa dan maar eens op haar rug naast je in bed, met haar buik naar het plafond gericht. Zie je alle mooie gekleurde lichtjes? Wow!

Peppa's Slaaplied

Lekker slapen

Peppa’s Slaaplied is een knuffel om heel de dag mee te spelen, maar die eenmaal in bed natuurlijk extra bijzonder wordt. Het maakt het moment dat je kindje alleen wordt gelaten in zijn of haar kamertje minder eenzaam, en geeft na een drukke dag de broodnodige rust.

Je kind kan het hart van Peppa zelf makkelijk indrukken, en daarmee de lichtshow met geluid misschien wat langer laten duren dan je aanvankelijk van plan was. Wordt dit echt een probleem, dan kun je Peppa natuurlijk buiten het bed laten, en eenmaal op het hart drukken als je de kamer verlaat. Maar na een kleine test kunnen we zeggen dat de meeste kleintjes na een paar keer genieten van het zachte geluid en dromerige licht, vanzelf hun oogjes sluiten.

Peppa’s Slaaplied is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, en kost ongeveer 25 euro.