Speelgoed

Speelgoed getest: Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd

Is je dochter dol op het uitproberen van nieuwe kleurtjes en glitters in haar haar, maar heb je geen zin het er steeds uit te moeten wassen? Ze kan los gaan op het Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd!

Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd

Een prachtige bos haar heeft ze, het kaphoofd uit het Magic Hair thema van Moxie Girlz. En jij kunt het nog mooier maken! De attributen die je daarvoor nodig hebt worden meegeleverd, al kun je natuurlijk ook je eigen speldjes en elastiekjes gebruiken.

Kleuren en glitters

In de doos vind je natuurlijk een mooie borstel, maar ook gekleurde extensions die je in het haar van de pop kunt bevestigen. En er zijn glitters in een tubetje, die je met een applicator over de haren kunt strijken. Het opvallendste accessoire ziet eruit als een stijltang, maar zorgt in dit geval voor kleur. Er zijn twee kleurtjes meegeleverd, die je in deze ‘tang’ kunt doen, en zo over het haar van de pop kunt strijken. Het kleurige effect is heel bijzonder!

Ook voor jezelf

Natuurlijk kun je de kleurtjes en glitters ook op je eigen haar uitproberen. Hou er in het geval van de kleurtjes wel rekening mee dat deze het best zichtbaar zijn op licht haar, zoals bij de pop, op donker haar kan het effect (afhankelijk van welke kleuren je gebruikt) een stuk minder spectaculair.

Het Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd kost €39,99.