Speelgoed

Speelgoed getest: Little Tikes Touch ’N Go Racers

Autootjes die stoere geluiden maken en razendsnel wegrijden als je ze aanraakt: dat zijn de Little Tikes Touch ’N Go Racers, wij probeerden ze uit.

Little Tikes Touch ’N Go Racers

Little Tikes Touch ’N Go Racers zijn betaalbare (€12,99 per stuk) auto’s van de stevige, degelijke kwaliteit die je van Little Tikes mag verwachten. Leuk om mee te spelen, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Geluiden

Maar deze autootjes kunnen niet alleen maar rijden, ze maken ook geluid! Iedere wagen (er zijn verschillende modellen te koop) heeft zijn eigen geluiden, die geactiveerd worden als je ze op de juiste plek aanraakt. Een leuke ontdekkingstocht voor je kind, die zijn of haar favoriete geluidje vast snel weet te vinden.

littletikestouchgo2

Go!

Op de motorkap tref je een heel bijzondere knop aan. ‘Go’ staat erop, en je raadt het al, raak de auto daar aan en hij gaat er als een razende vandoor. Natuurlijk kan je kind ook zelf met de auto rijden, bijvoorbeeld door hem een stukje naar achter te trekken en te zien (en horen!) wat er gebeurt. Leuke autootjes, die door de verschillende mogelijkheden en geluiden niet snel zullen vervelen.