Speelgoed

Speelgoed getest: Beados actvititeitenset familiehuis

Beados, dat zijn die kraaltjes die aan elkaar plakken met behulp van water. Vanaf nu kun je jouw ontwerpen ook tot leven laten komen in een 3D wereld, bijvoorbeeld met dit familiehuis.

Beados actvititeitenset familiehuis

Waar Beados eerst draaide om het maken van losse figuurtjes, kun je deze nu gaan plaatsen in een wereld. Deze activiteitensets zijn er in verschillende thema’s, waarvan wij het familiehuis bekeken.

Het concept blijft hetzelfde. Je maakt leuke figuurtjes met behulp van de kraaltjes die je op de malletjes plaatst, en vervolgens besproeit met water. Maar waar je creaties tot voor kort daarna alleen maar ergens konden liggen, kun je ze nu in een leuke speelset plaatsen.

beadosfamiliehuis2

Beados ontwerpen vinden een plekje

Het familiehuis zelf bestaat uit een rond tuintje en een kartonnen achtergrondje in de vorm van huis, niet heel veel bijzonders dus, maar in combinatie met de Beados figuurtjes en de accessoires biedt het wel opeens compleet nieuwe mogelijkheden.

Neem nu de handige zuignapjes: hiermee kunnen je Beados ontwerpen eindelijk rechtop staan. Wel zo leuk in een huis! Van losse knutsels naar een speelwereld, slim bedacht! In de activiteitensets (naast het familiehuis is er ook een theepotcafé, die je met de meegeleverde bruggetjes kunt verbinden zodat een heel dorpje ontstaat) 600 kralen, acht ontwerpen, twee werkbladen, een sprayflesje, een pen voor het plaatsen van de Beados, een kralenbakje en houders. Zeer compleet dus, wat de verkoopprijs van €19,99 rechtvaardigt. Slim, deze uitbreiding van het concept!