Creatief Speelgoed

Peppa armbandjes maken

Kunnen kinderen van drie jaar al zelf armbandjes maken? Ja hoor, met een heel klein beetje hulp en deze leuke Peppa set van Totum!

Peppa Grabby armbandjes maken

Als je jonge kinderen met kralen in de weer laat gaan, moeten deze wel lekker groot zijn. Dat is bij deze Peppa set zeker het geval. Er zitten in deze verpakking twee soorten kralen. Grote platte, in roze, blauw en rood, en hele speciale ‘grijpkraaltjes’, in blauw, rood en twee tinten roze.

Deze grijpkraaltjes kun je aan elkaar koppelen, ze passen precies in elkaar. Hoe je dat doet mag je als kind zelf weten. Dezelfde kleuren aan elkaar, of juist verschillende? En maak je er dan een kleurenpatroon in, of doe je alles door elkaar? Dat mag je kind helemaal zelf weten!

Peppa

De kleuren van de kralen zijn al helemaal Peppa achtig, maar met de bijgeleverde stickers wordt het nog beter. Deze plak je namelijk op de platte, grote kralen, waardoor ze opeens een Peppa gezichtje of van één van haar vriendjes hebben. Natuurlijk is er ook elastiek meegeleverd om je kralen op te rijgen. Een leuke set voor kleine Peppa fans!