Speelgoed

Nieuw: Zing Air

Schieten! Het blijft toch een favoriet tijdverdrijf van mening jongetje. En zolang het veilig en leuk gebeurt, mogen ze van ons hun gang gaan.

Met de nieuwe Pop Shotz van Zing Air bijvoorbeeld! Deze nieuwe speelgoedlijn is leuk en betaalbaar en meteen bij introductie lekker uitgebreid. Wij probeerden de Pop Shotz, een 3-in-1 apparaat maar er zijn ook nog tal van andere sets verkrijgbaar, van hele kleine handraketwerpers tot kruisbogen.

De Pop Shotz is een multi-functioneel ding! Je schiet er, zowel binnen als buiten, pijlen, raketten of ballen mee af. Daar zijn twee verschillende lopen voor nodig, een losse voor de ballen en eentje voor de pijlen en raketten, die je onderling heel makkelijk kunt verwisselen. Extra leuk is dat je niet steeds opnieuw hoeft te ‘laden’, maar dat de Pop Shots makkelijk 3 ballen tegelijk kan afvuren.

Kinderen hebben de Pop Shotz binnen no time door, en nog voor wij als volwassene de gebruiksaanwijzing konden lezen, liepen zij al schietend rond. Goed teken, niet te ingewikkeld. Alles wat afgeschoten kan worden is zacht, en dus redelijk safe, maar het blijft zaak om niet op personen of breekbare voorwerpen te richten natuurlijk. Het apparaat kan verder dan 10 meter schieten, dat vereist wel wat oefening wellicht, maar het zegt iets over de snelheid waarmee een en ander wordt afgevuurd.

Pop Shotz is heel licht van materiaal, en werkt zonder batterijen. Het is de luchtdruk die het werk doet. Met een verkoopprijs van €14,99 euro ook nog eens heel betaalbaar. De overige Zing Air producten lopen qua prijs van €4,99 tot €27,99. Leuke nieuwe lijn in de speelgoedwinkels!