Speelgoed

Mijn grote Wereldatlas van tiptoi

Wij zijn al een tijdje fan van tiptoi, het interactieve speel/leer product van Ravensburger. Helemaal nieuw in deze lijn is Mijn grote Wereldatlas.

Een atlas, dat is voor veel kinderen toch een dik, intimiderend boek vol kaarten, maar met weinig spannends. Daar brengt tiptoi nu verandering in. Hun atlas ziet er op het eerste gezicht uit als een atlas, maar dan wel eentje waar leven in komt zodra je er met de tiptoi stift in op ontdekkingsreis gaat!

In de atlas kun je bijna alles aanraken, waarna de stift je allerlei informatie vertelt. Meer dan 1500 geluiden, teksten en liedjes om van alles te leren over landen, mensen en dieren over de hele wereld. Verspreid over de verschillende continenten, die in mooie kaarten zijn afgebeeld, en veel leuke andere illustraties. Natuurlijk kun je ook spelletjes doen, en je zo spelenderwijs laten overhoren. Handig, en een leuke manier van leren!

De tiptoi lijn wordt steeds uitgebreider, en valt prima in de smaak bij kinderen. Mijn grote Wereldatlas, speciaal voor kinderen van 5-8 jaar, is daarop geen uitzondering. Wij zijn in ieder geval fan!