Speelgoed

Max de Mepper

Spellen voor jonge kinderen moeten niet te ingewikkeld zijn, en bij voorkeur een grappig element bevatten. Max de Mepper voldoet aan die regels, wij probeerden het uit om te zien of het daarmee ook een leuk spel is.

Max de Mepper

Max de Mepper draait helemaal om Max, letterlijk en figuurlijk. Hij bevindt zich midden in het spelbord, en je ziet het al aan zijn grote arm die hij opgestoken heeft: hij mept er graag op los.

Niet op de kinderen hoor, maar op de kleine beestjes in dit spel over het bord lopen. Zij kunnen wel tegen een stootje, maar mept Max jouw beestje, dan ben je wel al je besjes kwijt, en die heb je nu net nodig om te winnen!

Max de Mepper

Spannend!

Het spel is lekker simpel qua regels, zodat kinderen vanaf vier jaar het eenvoudig kunnen spelen. Het lastigste is nog het omgaan met het verlies van besjes, maar omdat dat (bijna) iedereen zal overkomen kunnen de meeste kinderen daar ook best mee omgaan.

Max de Mepper is bovenal grappig en spannend: weet jij jouw beestjes veilig uit de buurt van Max de houden, of mept hij ze? Het spel is iedere seconde spannend, iedereen kan op ieder moment de pineut zijn, zodat jonge kinderen steeds bij de les blijven. Leuk bedacht!