Speelgoed

Little People Grote Dierenset

Wow! We zijn gewend dat de Little People figuurtjes klein zijn, maar de dieren in de Little People Grote Dierenset zijn hartstikke groot. Maar wat zijn ze lief!

Little People Grote Dierenset

Little People Grote Dierenset is er in twee varianten: een nijlpaard of een giraffe. Wij bekeken de giraffe, en wat is hij lief! Met zijn vrolijke, wat verlegen blik en vriendelijke ogen zijn kleine kinderen vast direct dol op hem.

En heb je zijn nek al eens bewogen? Dan maakt de giraffe geluid! Als je zijn poten beweegt trouwens ook, dus voor kleintjes is het uitdagend om direct mee aan de slag te gaan en te ontdekken waar die geluiden vandaan komen, en hoe je ze weer kunt horen. In de set vind je naast het dier natuurlijk ook een bijpassend Little People poppetje, een dierenverzorger in dit geval, en voer.

Little People Grote Dierenset Giraffe

Lekker groot

Heeft je kind al Little People? Dan is zo’n opvallend groot dier een prima uitbreiding. Is Little People nieuw voor je kind, of heb je het eerder niet gekocht omdat je de figuurtjes nog wat klein vond? Dan zijn deze grote dieren een prima manier om te beginnen: geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en met een prima prijsje (€16,99).