Speelgoed

Licht, Camera, Griezelen Maar! met Monster High

Licht, Camera, Griezelen Maar! is niet alleen de titel van de nieuwe Monster High DVD, er zijn ook hele coole bijpassende poppen te koop. Wij bekeken ze.

De poppen zijn verdeeld over twee soorten. In de eerste serie tref je Draculaura, Lagoona Blue, Cleo de Nile en Clawdeen Wolf, die allemaal klaar zijn voor de Hauntlywood Zwarte Loper-première. En dat zijn ze natuurlijk op hun monsterlijk eigen wijze!

Deze ‘Zwarte Loper’ poppen zien er natuurlijk super stylish uit, en komen allemaal met een complete look. Wij bekeken Draculaura, een pittige dame die laat zien dat roze niet alleen maar schattig is. Combineer het met monsterlijk zwart en wat gruwelijke accessoires, en je bent een opvallende verschijning!

Het zwart met roze is tot in detail doorgevoerd, van de roze pumps tot de zwarte oorbellen, en zelfs Draculaura’s haar is zwart met roze! Ook de andere dames in deze lijn mogen er zijn, ieder op hun eigen manier zijn ze gruwelijk mooi. De verkoopprijs van deze zeer gedetailleerde poppen bedraagt €24,99 per stuk.

BDD84_PIP_14_001

Iets duurder (€34,99) zijn de poppen uit het Hauntlywood assortiment. Viperine Gorgon, Honey Swamp, Elissabat en Clawdia Wolf hebben ieder zo hun eigen karakter en verhaal, en met deze uitgebreide sets komt dat goed aan bod.

Vergeleken met de andere serie zijn deze sets nog wat uitgebreider. In de verpakking vind je naast een pop ook wat extra accessoires. Zo heeft de Viperine Gorgon pop een make-up setje (niet echt) en make-up kistje/handtas. Ook haar opvallende zonnebril, laarzen, haarband en ketting, allemaal in zachtroze mogen er zijn. Leuk is dat deze sets ook een standaard bevatten, zodat de poppen kunnen staar.

Echte Monster High fans zullen smullen van de dagboeken die je eveneens in de verpakking van deze lijn aantreft. Je leest er dingen in… zo leer je de dames weer een stukje beter kennen!

Populair!

Monster High is razendpopulair onder meiden vanaf een jaartje of 6, en wij snappen wel waarom. Over ieder detail is nagedacht, en de poppen sluiten altijd perfect aan bij de uitgebrachte films en DVD’s. En alhoewel de meeste meisjes die ermee spelen hun monsterlijke kant goed weten te verbergen, heeft ieder Monster High karakter herkenbare trekjes, accessoires en looks. Ook iets grotere meiden, die op hun meeste poppen wel uitgekeken zijn, voelen zich helemaal thuis bij Monster High!