Speelgoed

Speelgoed getest: Lalaloopsy Luier Verrassing

Poppen die kunnen plassen, die kenden we al. Maar aan de grote boodschap wagen fabrikanten zich niet snel… Lalaloopsy pakt het slim aan!

Lalaloopsy Luier Verrassing

De Lalaloopsy Luier Verrassing pop is een stevige babypop. Kleurrijk, volgens het Lalaloopsy principe, met vrolijk haar, opvallend gekleurde kleertjes en grote ogen. Leuk om mee te spelen!

Bedeltjes verzamelen

Bij de pop wordt een bedelarmbandje geleverd. Er zit nu pas 1 bedeltje aan, maar de rest zal snel volgen. Je vindt ze namelijk in de luier van deze babypop! ‘Ik poep magische bedeltjes’, staat er op de verpakking. Lijkt ons een pijnlijke bezigheid, en gelukkig ligt de werkelijkheid dan ook iets anders.

Die bedeltjes komen stiekem niet uit de pop zelf, maar uit de magische luiers, waarvan er drie zijn meegeleverd. Geef de pop wat te drinken met het flesje, druk op de navel, en de luier zal zich vullen. Niet met poep, maar wel met een magisch bedeltje, dat je aan de armband kunt hangen! Natuurlijk werkt dit maar 1 keer per luier, al blijft het leuk, doordat de luier de keren daarna welliswaar geen nieuw bedeltje, maar wel een verrassingsplaatje laat zien.

lalaloopsyluier1

Nieuwe luiers

De Lalaloopsy Luier Verrassing kost €39,99. Wil je meer bedeltjes verzamelen dan de vier meegeleverde (drie in de luiers, één al aan de armband) dan kun je losse luiers aanschaffen. Leuk bedacht van Lalaloopsy!