Speelgoed

Knipper Kikker

Spellen die zich niet per se op een bord afspelen vinden wij stiekem het leukst. En als er dan een gek brilletje aan te pas komt zijn we helemaal om.

Knipper Kikker doet als je het ons vraagt dus helemaal goed, maar om zeker te weten of het net zo lollig wordt als het eruit ziet probeerden we het uit.

Knipper Kikker

Een junior actiespel, zo noemt fabrikant Goliath Knipper Kikker. Geschikt voor drie tot vijf spelers vanaf zes jaar en genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.

Knipper Kikker

Wat het meest opvalt aan het spel is natuurlijk de knipperende kikkerbril, die iedere speler zomaar in een kikker verandert. De speler die aan de beurt is zet deze op, terwijl de anderen een kikkerbeker pakken. Onder eentje daarvan wordt een vlieg verstopt.

Nu moet de kikker raden onder welke dat is. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De speciale ogen op de kikkerbril gaan namelijk soms zomaar even dicht, en dan zie je helemaal niks. Precies op die momenten kunnen je medespelers natuurlijk de vlieg razendsnel doorgeven en onder een andere beker verstoppen! Kun je hem vinden? Dan is de vlieg voor jou! Degene die zodra alle vliegen gevonden zijn er de meeste verzameld heeft is de winnaar.

Knipper Kikker

Heb je een kind dat niet al te lang ergens de aandacht bij kan houden, en het liefst gewoon lekker bezig is? Dan is dit een ideaal spel! Speelbeurten duren nooit al te lang, en er valt dankzij de bril altijd iets te lachen. Natuurlijk vinden kinderen het hilarisch als ook de ouders meedoen, want zeg nou zelf: wie wil zijn ouders nu niet als kikker zien!