Speelgoed

Kidslog test Magic Jinn uit

Speelgoed dat je gedachten kan lezen. Tuurlijk. Daar geloven we niks van! Totdat we onze nieuwe vriend, Magic Jinn, leerden kennen.

Ok, dit blauwe beestje kan niet AL je gedachten lezen. Hij beperkt zich tot dieren. Maar neem een dier in je hoofd, en de kans is vrij groot dat hij erachter gaat komen welk dier dat is. Wij namen de proef op de som, en dachten met alles dat we in ons hadden aan een konijn.

Jinn stelt (in het Nederlands) heel wat vragen, waarop je met ‘ja’, ‘nee’ of ‘weet ik niet’ moet antwoorden. Aan de hand daarvan wordt de selectie dieren die hij in gedachten heeft steeds kleiner. Even dachten we hem nog op een dwaalspoor gebracht te hebben, toen Jinn zich opeens afvroeg of het dier dat we in gedachten haddden vooral in Zuid-Amerika voorkwam, maar toen we daarop lachend ‘nee!’ antwoordden werden we toch even stil.

‘Volgens mij denk je aan een konijn’, aldus onze nieuwe blauwe vriend. Uhm ja. Dat klopt. Knap! Magic Jinn kent heel veel dieren, een selectie daarvan vind je in het bijgeleverde boekje. Geef eerlijk antwoord op de vragen, en het is vrijwel onmogelijk om je gedachten voor jezelf te houden.

pvmagicjinn2

Magic Jinn is een geinig stuk speelgoed waar zeker jonge kinderen (geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar) niet over uitgepraat zullen raken. De adviesprijs bedraagt 29,99 euro. Wij blijven proberen Jinn een keer te verslaan, maar gemakkelijk zal het niet worden!