Speelgoed

Kidslog speelt Juggle U

Een balletje wegschieten en weer opvangen. Het is van alle leeftijden, maar de Juggle U geeft er een leuke nieuwe draai aan.

Dit apparaatje (€16,99) werkt op batterijen, en lanceert voor een kind een klein balletje de lucht in. Dat kan tot wel 5 meter hoog, maar om te beginnen is er gelukkig ook een wat rustigere stand. Lukt het om ze weer op te vangen?

Nou, ons niet direct in ieder geval! Dat balletje schiet weg voor je het in de gaten hebt, en voor je hem kan proberen te vangen ligt hij al op de grond. Maar na even oefenen gaat het beter! We vangen het balletje steeds vaker behendig op, waarna het direct weer de lucht ingeschoten wordt natuurlijk, en als we dit zo even volhouden durven we wel een stapje verder te gaan.

juggleu2

De Juggle U kan namelijk meerdere balletjes tegelijk aan. Dus als je de ene gevangen hebt, schiet de volgende de lucht al weer in. Al snel vliegen de ballen ons om de oren! Duidelijk nog even te hoog gegrepen, maar het geeft goed aan dat de Juggle U geen stuk speelgoed is waar je zo mee bent uitgespeeld. Kinderen worden uitgedaagd om hun eigen prestatie te verbeteren. Lukt het om 1 balletje 5 keer achter elkaar te vangen? Lukt het om 2 balletjes een minuut lang in het spel te houden?

Hartstikke goed voor de hand-oog-coördinatie en de conditie. Leuk bedacht van Goliath!