Speelgoed

Kidslog maakt kennis met Lalaloopsy Babies

Hoe zag je favoriete Lalaloopsy eruit toen ze nog een baby was? Daar kun je nu achter komen. Maak kennis met de Lalaloopsy Babies!

Lalaloopsy Babies zijn grote, zachte poppen om lekker mee te knuffelen en te spelen. Ze hebben een fopspeen, die echt in hun mond kan, en een drinkflesje in de vorm van hun favoriete huisdier. Ze zijn perfect geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar: jongere kinderen zullen ze ook schattig vinden, maar de losse, kleine onderdelen kunnen het gevaarlijk maken.

Waar de Lalaloopsy Babies op het eerste gezicht niet anders lijken te zijn dan zo veel andere poppen, blijkt bij nadere inspectie dat er veel oog voor detail is geweest. Zo zit aan iedere doos een kaartje bevestigd, met de naam van de baby, de datum waarop deze gemaakt is (die vind je trouwens ook terug op hun kont, heel grappig!) en wat informatie over hun persoonlijkheid. Hun muts, broekje en patroon is helemaal afgestemd op hun eigen unieke ik.

En wat we ook leuk vinden: deze baby’s hebben een navel! Het is een klein detail, maar zeker iets dat op zal vallen bij kleuters, die dat ‘gaatje in hun buik’ oh zo fascinerend vinden.

lalaloopsybabies2

Een leuke uitbreiding op het Lalaloopsy assortiment kortom. Er zijn 4 baby’s, ze kosten 19,99 euro per stuk.