Speelgoed

Kidslog maakt een Dottie

Do it yourself is hot, en het resultaat altijd uniek! Maar wat nu als je niet zo handig bent? Dan kies je voor een product dat je zelf kunt samenstellen, en door iemand anders laat maken.

Bij Dotalicious bijvoorbeeld. Eigenaresse Dot is hartstikke creatief, en maakt hartstikke leuke handgemaakte uiltjes, Dotties genaamd. Die stel je eerst via de website helemaal zelf samen, waarna Dot aan de slag gaat om jouw uiltje naar jouw wensen in elkaar te zetten.

De site werkt hartstikke makkelijk, en je ziet steeds het resultaat van je keuzes, maar toch valt het nog niet mee het ideale uiltje te maken. Een geruit lijfje, of toch eentje met hartjes? En oh, die autootjes zijn ook zo schattig, en die boerderijprint dan! Vervolgens mag je ook nog een stofje uitkiezen dat op de buik komt, en zelfs de stand van de ogen kan worden bepaald. Wordt het een blije Dottie, een onschuldige of een beetje verbaasde?

Kies je voor een groot formaat Dottie, dan kun je er daarna ook nog een naam op laten zetten, of labels en belletjes laten plaatsen. Je eigen Dottie wordt nu steeds unieker! Tenslotte kies je nog het formaat (van €8,95 voor een sleutelhanger tot €38,95 voor een XL Dottie) en dan is het wachten. Wachten tot de postbode jouw eigen Dottie komt brengen! Die van ons zag er precies zo uit als hoe we hem op de website hadden samengesteld. Een lekker stevig lijfje, keurig afgewerkt, helemaal leuk. Super om je kind zijn eigen knuffeltje samen te laten stellen!!

dottie2