Speelgoed

I love Shoes van Ravensburger

Ravensburger heeft binnen de So Styly lijn een nieuwe set die de droom is van vele kleine dames: met I love Shoes kun je zelf schoenen ontwerpen. Dat moesten we natuurlijk uitproberen.

I love Shoes

We beginnen maar met het slechte nieuws: de schoenen zijn niet om echt te dragen. Daar zijn ze ook veel te klein voor. Maar ach, de mooiste schoenen zijn ook niet om te dragen, maar uitsluitend om naar te kijken, toch?

Het goede nieuws is dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn om de schoenen te ontwerpen. Dat begint al bij de schoen zelf: met behulp van een aantal onderdelen, die er allemaal in verschillende kleuren zijn, zet je die zelf in elkaar. Of je nu pumps of sandaaltjes wilt, jij bepaalt de vorm, de hakhoogte en de kleur(en).

I love Shoes van Ravensburger

Versieren maar!

De schoen vormt natuurlijk de basis, maar het versieren ervan is waar we echt enthousiast van worden. Er zijn 470 accessoires meegeleverd waarmee je aan de slag kunt. Sterretjes, hartjes, kraaltjes, vlinders en borduurgaren… wat je maar wilt! In het bijgeleverde boekje vind je inspiratie en tips, maar natuurlijk is het vooral de creativiteit van het kind zelf waar het om draait.

Je kunt met de meegeleverde onderdelen en accessoires vijf schoentjes maken, en die vervolgens plaatsen in het kartonnen schoenenkastje dat ook in de doos zit. Natuurlijk kun je je ontwerp daarna ook weer uit elkaar halen, en een nieuwe schoen maken.

I love Shoes van Ravensburger is een leuke set die prima inspeelt op de creatieve trends die met name in het meisjesspeelgoed zichtbaar zijn. Dat moedigen we van harte aan, niks leukers dan creatief aan de slag zijn en zeker als het om zoiets als schoenen gaat! De verkoopprijs van I love Shoes bedraagt €34,99.