Speelgoed

FireTek Rocketz

FireTek Rocketz zijn lichtgevende pijltjes, die wel 75 meter ver kunnen vliegen. Dat moesten we natuurlijk uitproberen.

FireTek Rocketz

FireTek Rocketz zijn onderdeel van de Air Storm lijn van Zing Air, een merk dat zich richt op pijlen en bogen voor kinderen. Binnen Air Storm geven alle pijlen licht, en maken sommige zelfs geluid. Extra special effects dus!

Wij probeerden de FireTek Rocketz uit, een simpel setje (€14,99) waarmee je lichtgevende pijlen kunt lanceren. Ze kunnen tot wel 75 meter vliegen, wat betekent dat je ze het beste buiten kunt gebruiken. Je wilt niet dat die pijlen door je woonkamer vliegen, lijkt ons zo.

We zoeken dus een groot veld uit, en gaan aan de slag. Het is even pielen om de pijl op de juiste manier op de lanceerder te krijgen: de omschrijving op de doos lijkt ingewikkeld, maar uiteindelijk draait het om een haakje aan de pijl, waar je het elastiek van de lanceerder omheen spant. Trek de pijl nu heel ver naar beneden, laat hem los, en zie hem vliegen!

FireTek Rocketz

Ver!

Die 75 meter redden wij niet, maar wow, die pijlen kunnen wel vliegen zeg! Metershoog gaan ze de lucht in, om vervolgens een eindje verderop weer te landen. Extra leuk wordt dat in het donker, als je het licht van de pijlen goed kunt zien. Spectaculair!

FireTek Rocketz zijn simpel in gebruik, veilig te bedienen voor kinderen vanaf een jaar of 8 en gaan eindeloos lang mee. Leuk buitenspeelgoed dus! Doordat er twee pijlen in de verpakking zitten, is het ook nog eens heel makkelijk om het tegen een vriendje of vriendinnetje op te nemen. Wie zijn pijl vliegt het verst?