etalage Speelgoed

Crayola Picture Perfect

Is jouw kind dol op tekenen? Dan is Crayola Picture Perfect een mooi cadeau voor kerst!

Met deze bijzondere set kunnen kinderen vanaf acht jaar professioneel aan de slag, en natuurlijk probeerden wij het uit.

Crayola Picture Perfect

Crayola Picture Perfect is eigenlijk een kleine tekenstudio, met daarin alles wat kinderen nodig hebben om hun tekeningen naar een hoger niveau te brengen.

Op de projecthouder vind je een kijker, die het object dat je op de houder zet als het ware projecteert op het papier dat plat voor je ligt. Zo kun je gemakkelijk de contouren hiervan schetsen, en hierna inkleuren. Leuk, om bijvoorbeeld een speelgoedpoppetje na te tekenen.

Ook kun je een kleurplaat op de houder plaatsen, en deze natekenen, of nog leuker: een kleurplaat en een object. Zoals ons kerstmannetje op onderstaande foto, die zich opeens in een heel andere wereld bevindt… Door na te tekenen wat je ziet op je papier breng je kleurplaat en kerstman samen, voor een leuk effect.

Crayola Picture Perfect

Ook voor foto’s

Door de speciale foto-filter werkt het op dezelfde manier met foto’s, wat hele mooie resultaten op kan leveren. Je kind kan nu opeens zichzelf of anderen heel secuur natekenen, en zeker bij een beetje getalenteerde tekenaars levert dit mooie portretten op. Heb je geen foto bij de hand, maar wel een telefoon of tablet vol selfies? Dat werkt ook prima!

Compacte tekenstudio

Crayola Picture Perfect is een zeer compacte tekenstudio (je klapt hem zo weer in), die slim in elkaar zit. Kinderen kunnen er direct mee aan de slag, en zelfs kinderen die normaal moeite hebben om bestaande objecten na te tekenen zullen nu merken dat ze dat met wat hulp echt wel kunnen. Erg leuk bedacht! De verkoopprijs bedraagt €29,95.