Creatief Speelgoed

Crayola Marker Airbrush: maak je eigen graffiti

Met stiften kun je kleuren. Maar met de Crayola Marker Airbrush kun je ze ook gebruiken om een graffiti mee te maken!

Stift wordt spray

Verschillende dikke stiften van Crayola (op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke het beste resultaat geven) passen in de Marker Airbrush. Je schuift de stift er zo in, zonder dop uiteraard.

Daarna is het tijd om een keer of 15 te gaan pompen. Dat is nodig om de druk op te bouwen, die er daarna voor zorgt dat de inkt uit de stift als een spray uit de opening komt. Dat gebeurt natuurlijk pas als je ‘de trekker’ indrukt.

crayolaairbrush2

Makkelijk en leuk

Het systeem is zeer makkelijk in gebruik, en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6. We raden wel aan uitwasbare stiften te gebruiken (er worden 8 kleurtjes meegeleverd), want zo’n spray is zeker voor beginners net wat risicovoller als je het over vlekken hebt.

Met behulp van de sjablonen die je in de verpakking vindt kun je al mooie kunstwerken maken, maar natuurlijk kun je ook uit de vrije hand, of met behulp van eigen (gemaakte) sjablonen aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen textielstiften te gebruiken, en jouw airbrush ontwerp op een shirt te spuiten, heel uniek! Crayola heeft daarnaast ook nog Window Markers in het assortiment die in dit systeem zitten, leuk om bijvoorbeeld kerstdecoratie op je ramen aan te brengen.

Crayola Marker Airbrush heeft een adviesprijs van €24,95. Gezien de mogelijkheden van het systeem een prima prijs!