Creatief Speelgoed

Crayola Doodle Magic Reisset: kleuren met water voor onderweg

Op vakantie papier en kleurtjes mee is leuk, maar wij hebben iets ontdekt dat nog leuker is: de Crayola Doodle Magic Reisset!

In dit handzame koffertje vind je alles om kinderen vanaf 3 jaar keer op keer nieuwe tekeningen te laten maken. Met stiften op waterbasis, die prachtig resultaat geven in combinatie met de Doodle Magic tekenmat.

Hoe werkt het?

De binnenkant van het ‘koffertje’ is bekleed met de speciale Doodle Magic Tekenmat, een wit matje dat speciaal bedoeld is om op te kleuren met bijgeleverde stiften op waterbasis. Die zijn er in deze set in drie kleuren, die op de mat prachtig helder zijn.

Klaar? Kleuren maar! En is de tekenmat vol, dan wis je je creatie gewoon weer weg, om plaats te maken voor een nieuwe. Dat doe je met de kleurwisser, die je met wat water moet vullen. Daarna het veegdoekje eroverheen, en je mat is weer droog en klaar voor je volgende kunstwerk.

Handig!

Dit soort matjes met waterstiften is vaak vrij groot in gebruik, of heeft stiften die je zelf steeds met water moet vullen. Dit setje is lekker compact, de stiften zijn klaar voor gebruik en de verschillende kleurtjes bieden veel mogelijkheden. De kleurwisser moet wel met wat water gevuld worden, dus doe dat voor je op stap gaat (of regel onderweg een flesje water).