Creatief Speelgoed

Crayola Color Wonder: kleuren zonder knoeien

Ja, leuk, peuters en kleuters die met ‘echte stiften’ willen kleuren. Behalve dan wanneer ze zichzelf of jouw interieur ook van een fris kleurtje voorzien…

Bij Crayola bedachten ze daar een perfecte oplossing voor. Crayola Color Wonder, speciale stiften die alleen kleur geven aan het bijgeleverde papier. Handjes, gezichtjes, kleding, meubels en andere oppervlakten blijven schoon.

Hoe werkt dat?

Hoe werkt dat? Nou, wisten we het maar! We blijven het magisch vinden, ook nadat we er zelf uitgebreid mee aan de slag zijn gegaan. De stiften hebben gekleurde doppen, maar hun punten zijn transparant. We kunnen ons dan ook nauwelijks voorstellen dat ze kleur af zullen geven, maar warempel, op het speciale papier zien we precies de kleur van de dop verschijnen!

Dat duurt wel net even een tikkie langer dan met een normale stift, zeg een seconde, net alsof je met een heel korte vertraging kleurt. Maar wat zijn de kleuren mooi helder! En wat is het heerlijk om jonge kinderen nu ook even een minuutje alleen te kunnen laten met een stel stiften, zonder bang te zijn hoe je het tafereel na je afwezigheid weer aantreft.

crayolacolorwonder2

Verschillende sets

Je kunt Crayola Color Wonder in verschillende sets kopen. Zo zijn er losse stiften, kleurboeken (met speciaal Color Wonder papier, op ander papier werken de stiften ├ęcht niet!), maar ook leuke sets van bijvoorbeeld Bumba, Maya de Bij en Disney Prinsessen. Daarin vind je natuurlijk een mooi kleurboek, en ook precies de kleuren stiften die je nodig hebt om ze in te kleuren.