Speelgoed

Ballonnen blazen met Bob Balloon

Ballonnen opblazen is iets wat de meeste kinderen lastig onder de knie krijgen, zeker als er ook nog een knoopje in moet komen. Bob Balloon biedt uitkomst!

Bob Balloon

Bob Balloon is een handig hulpmiddel van Goliath waarmee kinderen (en onhandige volwassenen…) in een handomdraai een ballon op kunnen blazen.

Het principe is heel simpel: je stopt een ballon in de mond van Bob Balloon, blaast en je ballon wordt vanzelf groter. Moet je even op adem komen? Geen probleem, er zit een ventiel op Bob Balloon, dus de lucht loopt niet terug. Handig, en veilig voor kinderen! Een Bob Balloon mondstuk heb je al voor €4,99 in huis.

Bob Balloon

Verschillende sets

Wij waren na één keer gebruik al fan van Bob Balloon. Wat leuk om te zien hoe een kind opeens binnen no time een ballon opblaast! Jongere kinderen moet je na het blazen misschien even helpen met het knopen van een touwtje om het uiteinde, maar verder kunnen kids helemaal zelf aan de slag.

Extra leuk is dat er verschillende Bob Balloon sets te koop zijn. Wij bekeken de Double Pack (€14,99), waarin je de eerder genoemde Bob Balloon vindt, en een Bob Balloon Pump. Die werkt op dezelfde manier als het eerder genoemde mondstuk, maar dan met een pompje. Hoeft je kind (of jij) niet meer buiten adem te raken als er meerdere ballonnen opgeblazen dienen te worden.

In dit Double Pack vind je ook twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen, veertig linten en stickers waarmee je jouw ballonnen omtovert tot grappige figuren. Natuurlijk ontbreekt ook de handleiding niet, want al gaat het opblazen bijna vanzelf, om van ballonnen figuren te maken is wat hulp wel prettig!

Leuk en makkelijk

Bob Balloon is een makkelijke, betaalbare oplossing voor een frustratie van menig kind. Zeker het losse mondstuk is met €4,99 de investering meer dan waard. Zak ballonnen erbij, en blazen maar!