Overig

Trivial Pursuit 2000’s

Trivial Pursuit 2000's

Speel jij op pakjesavond, tijdens Kerstmis of op Oudjaarsavond het liefst een bordspel? Wij hebben een tip: Trivial Pursuit 2000’s. Alle vragen gaan over de afgelopen 16 jaar, super leuk en actueel!

Trivial Pursuit 2000’s

Heb jij dat ook altijd, als je Trivial Pursuit speelt? Vragen over momenten waarop je nog niet op deze aardbol rondliep, of die inmiddels zo diep in je geheugen zijn weggezakt dat je niet op het goede antwoord kunt komen?

Met Trivial Pursuit 2000’s kun je dit excuus niet langer gebruiken. Alle vragen gaan over de jaren 2000 tot en met 2016, en zijn dus hartstikke actueel. Ook de adviesleeftijd is hierop afgestemd: 16+. Alleen voor mensen die de hele 21e eeuw tot nu toe hebben meegekregen dus!

Trivial Pursuit 2000's

Jeugdsentiment

Trivial Pursuit, da’s voor ons een beetje jeugdsentiment. Gezellig, met de hele familie, vaak in teams uitvinden wie over de meeste (al dan niet nutteloze) kennis beschikt. Daarin is in deze versie niks veranderd, al heeft het design van het spel een flinke opfrisbeurt gekregen. Strak uitgevoerd, heldere kleuren: mooi!

Ook in de speelwijze zijn een paar veranderingen doorgevoerd, waardoor het tempo er een beetje in blijft en het spel wat dynamischer wordt. Goed waarschijnlijk, maar ook een beetje jammer. De charme van Trivial Pursuit was tenslotte ook wel een beetje dat je met 1 spelletje letterlijk uren zoet kon zijn, en dat is nu wat minder geworden. Al ben je natuurlijk vrij om een aantal van de nieuwe spelregels te negeren, en ouderwets rondjes te lopen en gekleurde partjes te verzamelen.

Trivial Pursuit 2000's

Nieuwe vragen!

Waar we wel blij van worden, zijn de nieuwe vragen. Grappige plaatsnamen, chicklit, emoticons, katten, celebrity hobby’s: alles wat de 2000’s de moeite waard maakt zit erin. Dat maakt het spel lekker actueel, en zorgt ervoor dat ook spelers met een wat minder sterk langetermijngeheugen eens als winnaar uit de bus kunnen komen.

Trivial Pursuit is en blijft een heerlijk bordspel, ideaal voor lange, donkere avonden. We zijn blij met de actuele vragen, en moderne look van Trivial Pursuit 2000’s, en aan de veranderingen in de manier van spelen zullen we ook vast en zeker wennen. Een aanrader!