Overig

Nieuwe Robijn Creations

De tijd dat wasverzachters roken naar, nou ja, wasverzachters, ligt achter ons. Robijn timmert stevig aan de weg met Robijn Creations.

Die weke, zachte geur, die onmiskenbaar bij een wasverzachter hoort. Namen als ‘morgenfris’ of ‘ochtenddauw’. Pastelkleurige verpakkingen. Ja, de wasverzachter business was wel eens aan vernieuwing toe. En Robijn geeft op dat gebied het goede voorbeeld!

Met Robijn Creations gaan ze verder dan de wasverzachters die we tot nu toe kenden. Nog steeds wordt je was lekker zacht, maar dit keer hangt er een ├ęcht lekkere geur omheen. Waar er eerder al Robijn Creations werden samengesteld door facebook gebruikende consumenten, is het nu de beurt aan geurexperts.

Deze mensen maken normaal gesproken luxe parfums. Zij weten dus precies welke geuren op dit moment trendy zijn, en welke geurnoten je het best met elkaar kunt combineren om tot een uniek en lekker resultaat te komen. Dat resulteerde in drie nieuwe Robijn Creations.

Kamperfoelie & Sandelhout, Leeuwebekje & Patchouli, Indische Roos & Musk. Ja, dat is wel even andere koek dan ‘morgenfris’! Onze favoriet is de frisse Leeuwebekje & Patchouli variant, die ook wat ori├źntaals in zich heeft. Absoluut geen geur die je gewend bent bij een wasverzachter, maar zeker niet minder geschikt!

De geur van deze wasverzachters is voor ons gevoel wat sterker dan van de conventionele varianten, je ruikt hem duidelijker en langer. Niet zodanig overheersend dat hij gaat ‘vloeken’ met je parfum, maar af en toe ruik je nog net die frisse geur lichtjes voorbij komen. Robijn zorgt ervoor dat wasverzachters trendy worden!