Kids

Het Zwaaiende Lokken Kasteel van Rapunzel

Rapunzel Zwaaiende Lokken Kasteel

Wat Rapunzel allemaal doet, met dat lange haar van haar? Het zal je verbazen!

Rapunzel

Echt praktisch heeft het ons nooit geleken: haar zo lang als dat van Rapunzel. Het sleept over de grond, je kunt erover struikelen en aan het kammen heb je een dagtaak.

Toch blijkt haar kapsel ook zo zijn voordelen te hebben. Neem een kijkje in het Zwaaiende Lokken Kasteel en je snapt opeens waarom Rapunzel haar lange manen graag in stand houdt.

Rapunzel Zwaaiende Lokken Kasteel

Zwaaiende Lokken Kasteel

Rapunzel woont in een prachtig kasteel, maar neemt ook graag een kijkje in de wereld daarbuiten. Want daar is genoeg te doen!

Neem alleen de buitenkant van het kasteel zelf. Zie je die boomtak? Da’s niet zomaar een boomtak: hij kan dienen als schommel. Zet Rapunzel maar in het speciale zitje (dat wel gemaakt lijkt te zijn van Rapunzels haar), en hang deze aan de boomtak. Heerlijk schommelen!

Rapunzel Zwaaiende Lokken Kasteel

Natuurlijk is ook vriendje Pascal van de partij. Hij vindt het leuk om in zijn mandje van boven naar beneden, en weer terug, en nog een keer, te gaan. Ook daar is het kasteel op ingericht. Spring maar in het mandje Pascal, dan ‘takelen’ we je naar boven.

Maar het allerleukste? De kabelbaan die rondom het kasteel loopt! Ook deze lijkt precies op de staart van Rapunzel. Hang haar er maar aan in haar zitje, en laat haar zo van boven naar beneden roetsjen. Wieeeeeeh!

Rapunzel Zwaaiende Lokken Kasteel

Genoeg te doen

In het Zwaaiende Lokken Kasteel is van alles te doen. Schommelen en roetsjen, maar er is ook gedacht aan een koninklijk bed, en zelfs schilderen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan Rapunzels haar natuurlijk eindeloos geborsteld worden, en kun je heel veel verschillende kapsels op haar uitproberen.

Een fantasievol verzonnen speelset, voor urenlang plezier. Erg leuk!