Kids Speelgoed

YELLIES: Waaaaah, een spin!

YELLIES

Bang voor spinnen? In het geval van YELLIES is het niet verstandig om dan te gaan schreeuwen…

YELLIES

YELLIES zijn nogal uit de kluiten gewassen spinnen, die nog niet eerder in Nederland werden waargenomen. En al is hun formaat afschrikwekkend, deze beestjes zijn totaal niet gevaarlijk. Maar ze vinden het wel leuk om je zo nu en dan de stuipen op het lijf te jagen…

Opvallend aan YELLIES is namelijk dat ze reageren op geluid. Als in: hoe harder jij schreeuwt als je er eentje ziet, des te actiever hij zal worden. En dat is natuurlijk een prima manier om mensen te laten schrikken!

YELLIES

Rennen maar!

Zet YELLIES op de grond, maak ze wakker door geluid te maken, en je zult zien dat ze hun omgeving gaan verkennen. Ze vinden gemakkelijk hun weg door je kamer, en weten je overal te vinden, zolang je maar geluid maakt. Dat is leuk voor kinderen, zo’n grote speelgoedspin die hen steeds weer opzoekt. Hoe meer herrie zij maken, des te actiever de spin ook wordt. Klap in je handen, praat, zing of schreeuw, en kijk hoe de vrolijk gekleurde spin daarop reageert. Hartstikke leuk en interactief. En, goed nieuws voor ouders: YELLIES hebben een aan/uit-knop, dus ben je die spin door je huis rent even zat, is dat snel opgelost.

YELLIES

Wij vinden het stiekem ook erg leuk om YELLIES in te zetten om anderen te laten schrikken. Want al zien ze er schattig uit, met hun grote ogen en sprekende kleuren, je zal er maar eentje op een onverwachte plek aantreffen! De ongelukkige die dan begint te gillen wekt de spin ook nog eens tot leven en zal worden achtervolgd. Gemeen, maar oh zo leuk.

YELLIES zijn vriendelijk geprijsd (€14,99 per stuk) en verkrijgbaar in verschillende varianten. Leuk cadeautje voor Sinterklaas!